torsdag 31 mars 2011

2 månader går fort




Idag är det på dagen 2 månader sedan dottern och jag slog upp porten till vår härliga butik "tid & rum" i Årsta. Det har varit helt underbart och mottagandet har varit över all förväntan. Med små medel har vi ändå lyckats få Årstaborna o en hel del från Söder att komma in o handla/titta.

Vi säljer mindre möbler (soffbord, mindre bokhyllor, byråer, hyllor och fåtöljer) i retro och mestadels i teak med oxå en del vitmålade.

En del nya prylar att må gott av har oxå fått plats i butiken - såsom; Yankee Candle's fantastiska doftljus, teer, speglar, spännen och mycket mycket annat tillsammans med våra prylar från förr. Pukebergs små fat (för plockesalt eller med ett värmeljus i) kan vi knappast hitta i samma takt som vi säljer dom. KUL!

Brf som vi hyr av hade en blänkare om att vi var nya hyresgäster i sitt medlemsblad och det gav oss många härliga nya kontakter - brf har 500 lägenheter här i Årsta. HURRA!

Dotter är idag och i morgon i Dalarna på stor inköpsrunda hoppas jag. Spännande o se vad hon kommer hem med i bilen. Hon mailade lite fynd till mej för en stund sedan och det såg lovande ut.

I morgon första april har vi inte tänkt att lura en enda kund så ni kan lugnt ställa kosan till Årsta o besöka oss på Hjämarsvägen 33. VÄLKOMNA!

3 kommentarer:

  1. Måste ta mig till din butik någon gång i vår!

    SvaraRadera
  2. Det låter trevligt - glöm inte att ge dej tillkänna - för jag vet ju inte vem som döljer sej bakom "Gila". Ha det bra - butiken är FULL av nyheter.VÄLKOMMEN!

    SvaraRadera